Jouw haarspecialist in Zaltbommel

Schaar logo

Als je haar maar goed zit. Toch? En daarom staan de specialisten van Van der Wal Hair Beauty Care altijd voor jou klaar om jou de mooiste coupe aan te meten. Een nieuw, fris kleurtje? Ook daar helpen wij je graag mee. Wij luisteren naar jouw wensen en kijken naar wat bij jou gezichtsvorm en huidskleur past. Heb je een feestje? Laat je haar perfect door ons stylen: een chique up-do of een mooie lange vlecht? Onze stylisten maken er gegarandeerd wat moois van. Maak direct een afspraak bij een van onze professionele haarstylisten. 

Kapper dames DAMES

Een geweldige coupe benadrukt je mooiste eigenschappen. Je ogen, glimlach en vorm van je gezicht komen beter uit. De perfecte coupe accentueert wie je bent.

Kapper heren HEREN

Ook voor heren staan onze specialisten klaar. Onze stylisten zijn hoog opgeleid en up-to-date met de stijlen. Van klassiek tot modern. Wij zorgen voor de beste stijl voor jouw gezicht. 

Kapper kleur KLEUR

Door de uitgebreide kennis van onze starcoloristen zijn zij in staat juist die kleur te adviseren die het beste bij jou past en jouw kapsel ondersteunt.

Kapper krullen KRULLEN

De speciale global curl kniptechniek is een op maat gemaakte kniptechniek waarbij gekeken wordt naar de valling en structuur van het haar. Waardoor de krul wordt geaccentueerd, het volume op de juiste plaats komt met een natuurlijke valling en pluis wordt gereduceerd.

Dames

Een geweldige coupe benadrukt je mooiste eigenschappen. Je ogen, glimlach en vorm van je gezicht komen beter uit en laten je stralen. De perfecte coupe accentueert wie jij bent. 

Je haar blijft langer mooi en 's ochtends breng je je coupe zelf weer vlot in model voor een dag lang plezier. Een goed geknipt kapsel valt vanzelf mooi in model en was je er niet zomaar uit, je look blijft langer mooi.

Heren

Naast dames zijn onze stylisten ook beschikbaar voor de heren.
Kort, lang, geschoren of een trendy fade. Onze specialisten zijn hoog opgeleid en altijd up-to-date met de nieuwste haarstijlen en -trends. We begrijpen goed dat mannen ook persoonlijke aandacht, rust en ontspanning willen hebben. Onze stylisten zorgen voor een perfect kapsel voor iedere man.

Kleur

In onze salon werken 5 starcoloristen die speciaal zijn opgeleid, om je te helpen jouw kleurwens te vertalen naar jouw kapsel, hierdoor zijn zij in staat creatiever te werken en weten zij een oplossing voor elke probleemkleuring. Na een uitgebreid intakegesprek bespreek je samen met een van onze starcoloristen welke kleur het gaat worden en krijg je vooraf een prijsopgave.

Krullen

The Global Curl Concept, kortom krullen knippen. Dit houdt in dat jouw haar in bundels geknipt wordt. Krullend haar is anders dan steil haar dus waarom zou gekruld haar op dezelfde manier geknipt moeten worden?

Hoe werkt het? Van nature is een krul een bundel van haren die bij elkaar zitten. We zoeken deze bundels op en knippen in de bundel zodat het haar meer de ruimte krijgt om te krullen. Zo kunnen we ook meer de pluis eruit halen. Dankzij deze kniptechniek zal haar met slag erin meer gaan krullen. Deze techniek kan alleen worden toegepast op ongewassen haar. Zo kunnen wij beter de bundels zoeken en deze bewerken. Na de knipbehandeling wassen we het haar en behandelen we het met een treatment
Heb je de volgende problemen? Pluizend, onhandelbaar haar en wordt je haar altijd te kort na het knippen? Dan is The Global Curl Concept "geknipt" voor jou!

De knipbehandeling duurt ruim een uur en kost € 75,- excl. treatment. De behandeling dient op ongewassen haar te gebeuren. Boek je afspraak dan ook in als The Global Curl Concept, omdat wij die extra tijd nodig hebben.

Prijzen

Heren Eigenaar
Knippen € 24,50 € 27,00
Knippen, wassen € 30,50 € 33,00
Jeugd Eigenaar
Knippen tot 13 jaar € 21,00 € 27,50

Haarwerken, haaraanvulling, pruiken, toupets en extensions prijs op aanvraag. Ga voor de prijzen voor bruidskapsels naar de pagina 'Bruiloft'.

Goed om te weten: de genoemde tarieven in de prijslijst zijn gebaseerd op een gemiddelde haarlengte en -volume. Wanneer bij extra lang en/of veel haar grotere hoeveelheden van de producten gebruikt worden en/of de behandeling meer tijd vergt dan gebruikelijk, dan kan het definitieve bedrag afwijken. Ook geldt er een toeslag op kleur indien dit door onze Masterstylisten gedaan wordt.

Dit is een beknopte prijslijst, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Vraag er gerust naar.

Dames Eigenaar
Wassen, knippen, hand drogen € 32,50 € 37,50
Wassen, föhnen kort haar € 26,00 € 26,00
Wassen, föhnen lang haar € 37,50
Shampoo spoeling kort haar € 30,00
Shampoo spoeling lang haar € 39,95
Highlights vanaf € 16,00
Verven, hand drogen, 50cc product € 36,00
Verven, hand drogen, lang haar v.a. € 42,50
Highlights tot 15 folies hand drogen v.a. € 29,95
Verven knippen föhnen v.a. € 77,50
Hennabehandeling v.a. € 44,00

Jouw profijt, onze pas

Jouw haarpunten gebruiken als spaarpunten? Met deze profijtpas spaar je bij ieder bezoek aan onze kapsalon spaarpunten. Per bestede euro ontvang je 10 punten. 


Spaar nu haarpunten voor flinke kortingen op onder andere föhns, krulborstels en de artikelen van Kerastase, L’Oréal, Sebastian of American Crew. Bij inlevering vanaf 2500 punten ontvang je € 5,- korting op je aankoop. Bij elke 500 punten meer ontvang je € 1,- extra korting. Het pasje kost eenmalig € 2,50.

Jouw cadeau, onze bon

Wil jij jouw schoonmoeder subtiel vertellen dat ze haar bovenlip moet harsen? Is jouw buurvrouw nodig toe aan een make-over? Of zoek je een cadeau voor een jarige job of jet die alles al heeft? Kortom, wil je iemand op een leuke manier verrassen?


Bij Van der Wal Hair Beauty Care koop je nu een cadeaubon voor een bedrag naar keuze. De bon is een heel jaar geldig dus de gelukkige ontvanger hoeft zich niet te haasten. Zo geef je altijd een origineel cadeau voor iedere gelegenheid. 


Je geeft niet zomaar een cadeau bij Van der Wal. Je geeft een beleving voor een nieuwe look.

100% natuurlijke haarkleuring

Ben jij op zoek naar een natuurlijke, professionele kleurbehandeling? Al meer dan 30 jaar hebben wij ervaring met de plantaardige haarkleuring Colora Henna, een plantaardige kleuring met 12 verschillende kleuren.


Colora Henna zijn plantaardige poeders die het haar een unieke uitstraling geven. In overleg met een van onze kleurspecialisten is er voor elke vrouw een unieke, natuurlijke haarkleur te realiseren met Colora Henna.


Heb je interesse, informeer dan bij een van onze stylisten of de kleur van jouw keuze ook bij jou past. De behandeling duurt anderhalf uur en kost bij kort haar € 44,-.

Boek direct

Partners van Van der Wal Hair Beauty Care

Partners van Van der Wal Hair Beauty Care