We make your day

Perfect verzorgd op de mooiste dag van je leven

Icoon schaar

Jouw trouwdag draait om jou, het is jouw moment. Het moment dat je de belofte doet om voor eeuwig samen avonturen te beleven. Het moment dat je symbolisch ringen uitwisselt, omdat je voor altijd voor elkaar kiest. Dat moment verdient het om perfect te zijn. Op die dag verdienen bruid én bruidegom natuurlijk het allermooiste kapsel. Vraag persoonlijk advies aan ons voor de mogelijkheden. Ook voor visagie.

Voor de bruid BRUID

Op jouw mooiste dag ben je verzorgd tot in de puntjes. Van perfect geknipte coupe tot prachtig gestyled haar op jouw perfecte dag. Met proefkapsel.

Voor de bruidegom BRUIDEGOM

Ook voor de bruidegom hebben wij een heerlijk arrangement. Lees hieronder gauw meer.

Make-up bruid BEAUTY

Ook je make-up wordt natuurlijk niet vergeten. Zie er op je mooist uit met de professionele make-up van onze make-up artists. Ons arrangement is inclusief proefmake-up.

Nagels bruid NAILS

Wanneer de ring om je vinger schuift wil je natuurlijk dat ook je handen en nagels er mooi verzorgd uitzien. Vraag ons naar de mogelijkheden voor prachtige nagels.

Alles onder een dak voor bruid én bruidegom!

Op je bruiloft moet alles tot in de details perfect zijn. Het is dan ook belangrijk dat je haar en make-up passen bij de jurk, het pak en jouw persoonlijkheid. Je gaat die dag dansen, lachen en misschien zelfs wel springen. Wij zorgen ervoor dat jouw bruidskapsel hoe dan ook de hele dag in model blijft. Jouw bruiloft en kapsel zijn perfect tot in de puntjes. Wij zorgen daarom voor een perfecte look. 


Jouw bruidskapsel en visagie is het werk van een echte specialist. Je zoekt eerst, samen met ons, het perfecte kapsel uit voor jouw huwelijksdag. Een paar weken voor de grote dag maken wij er alvast een mooie middag van met een proefsessie; een generale repetitie voor de grote dag. 

Je verdient onze tijd. Je overlegt en bedenkt samen met een haarspecialist hoe het kapsel er op de huwelijksdag uit gaat zien. Op deze manier weten we ook hoeveel tijd er op de dag zelf nodig is. 


Je krijgt exclusieve aandacht in de salon bij Hair & Looks Zaltbommel. Wij zijn er namelijk niet alleen voor jou: ook voor jouw vaste gasten hebben wij alles in huis. Van de kapsels van de getuigen of bruidsmeisjes tot de ouders of andere familieleden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. In onze salon kun je met familie en vrienden terecht voor je haar, make-up en nagels.


Wil je voor jouw grote dag ook een manicure en een mooie afwerking met gellak? Wij verzorgen meer dan alleen je nagels; ook jouw huid krijgt aandacht met een handbad en lotion. De zachtheid van je handen zal je verwonderen. Bij sierlijke handen horen natuurlijk ook welgevormde nagels! Kies daarom voor een mooie afwerking met onze gellak, een absolute must voor de moderne vrouw. Zo geef je jouw nagels een mooie, elegante, subtiele uitstraling. Wij hebben ruim 35 schitterende kleuren. In een halfuur heb je mooie nagels met een houdbaarheid tot wel drie weken, voor € 23,95.

Boek een bruidsbehandeling
 • Kapsel bruidegom
 • Bruidskapsel heren

Prijslijst kapsel Bruidegom

 • Arrangement: wasmassage, verzorgen, bespreken van de wensen, knippen, stylen en op de dag zelf wassen, verzorgen en stylen.

  € 90,00

Prijslijst Make-up

 • Professionele make-up: 45 minuten

  € 44,95

 • Arrangement: gezichtsbehandeling 70 minuten, proefmake-up en make-up op de dag zelf incl. een ampul voor langer behoud van make-up.

  € 145,00

 • visagie bruiloft
 • bruidskapsel in Zaltbommel

Prijslijst kapsel Bruid

 • Standaard: proefkapsel 60 minuten, bruidskapsel 60 minuten

  € 140,00

 • Arrangement 1: proefkapsel 90 minuten, wassen, ritueel en verzorgen, bruidskapsel 60 minuten

  € 175,00

 • Arrangement 2: proefkapsel 90 minuten, wassen, ritueel en verzorgen, bruidskapsel 90 minuten

  € 225,00

 • Arrangement 3: proefkapsel 90 minuten, proefmake-up, ritueel en verzorgen, bruidskapsel 90 minuten, bruidsmake-up met ampul voor lange houdbaarheid

  € 275,00

 • Op locatie

  prijs in overleg

 • Extra tijd, per half uur

  € 25,00

 • Buiten openingstijden per half uur extra

  € 12,50