Schoonheids-behandelingen bij Hair & Looks Zaltbommel in Zaltbommel

Schaar icoon

 Wat is jouw schoonheidsideaal? De huid is ons grootste orgaan en staat voortdurend bloot aan invloeden van buitenaf, reden te meer om haar te koesteren. De schoonheidsspecialiste is de juiste persoon om jouw huid in een goede conditie te krijgen en te houden. Bij Hair & Looks Zaltbommel geniet je van verschillende ontspannende en verkwikkende behandelingen. Wij werken uitsluitend met de producten van Decléor, een natuurlijk verzorgingsgamma voor het gelaat en het lichaam, op basis van essentiële oliën.

Gezichtsbehandeling kapsalon

Gezichtsbehandeling

Voor diepe reiniging, massages, epileren, harsen en het verven van wimpers en wenkbrauwen. Maak een afspraak met onze schoonheidsspecialist. Verwen jezelf en je gezicht bij Hair & Looks Zaltbommel.

Lichaamsbehandeling kapsalon

Lichaamsbehandeling

Last van stress? Kies voor een rustgevende lichaamsbehandeling. Laat ongewenste haren verdwijnen en maak gebruik van de lichaamspakkingen. Maak tijd vrij om te stralen.

Kijk je op tegen de volgende scheerbeurt of kom je maar niet af van die hardnekkige puistjes? Maak een afspraak bij Hair & Looks Zaltbommel voor een IPL-behandeling en laat je huid pijnloos stralen.

Visagie kapsalon

Visagie

Heb je een feestje, een spannende date of wil je graag tips van een schoonheidsspecialist? Wat de reden ook is, je kunt met een gerust hart jouw make-up professioneel laten aanbrengen door onze visagist.

Prijslijst beauty

 • Epileren wenkbrauwen

  € 13,95

 • Verven wenkbrauwen

  € 9,95

 • Verven wimpers

  € 12,50

 • Gezichtsbehandeling 30 minuten

  € 32.50

 • Gezichtsbehandeling 70 minuten

  € 57.50

 • Gel nagellak

  € 23,95

 • Make-up vanaf

  € 16.50


Dit is een beknopte prijslijst, er zijn nog veel meer mogelijkgeden. Vraag er gerust naar.

IPL-ontharing & huidverbetering

Zie je er iedere keer weer tegenop om je benen te scheren? Springen de tranen nog steeds in je ogen als je denkt aan die ene waxbeurt? Vraag je je soms af waar je het eigenlijk voor doet? Voor een gladde huid natuurlijk. Je hoeft echter helemaal geen pijn te lijden als je mooi wilt zijn. Nu bij Hair & Looks Zaltbommel: definitief ontharen. Ideaal voor oksels en bikinilijn. Natuurlijk ook voor de benen en andere lichaamsdelen.


Straal je van binnen, maar zie je dat niet terug in je huid? Voel jij je een puber met puistjes als je in de spiegel kijkt? Of lijkt jouw huid juist veel ouder dan jij je voelt? Hair & Looks Zaltbommel biedt verschillende IPL-behandelingen aan. Voor een voelbaar zachte huid zonder oneffenheden.

Brochures IPL-behandelingen

Je kunt kiezen uit de volgende IPL-behandelingen:

 • IPL definitief ontharen
 • IPL huidverjonging
 • IPL acnebehandeling
 • IPL couperosebehandeling
 • IPL pigmentvlekken


Bel, mail of loop gerust eens binnen voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek met een schoonheidsspecialist. Je wordt behandeld met de meest geavanceerde apparatuur met GEM-technologie. Dankzij deze gepatenteerde GEM-technologie zijn de behandelingen effectief en veilig. Straal vandaag nog van binnen en van buiten.

Attentie heren!

Speciaal voor sportfietsers. Puur praktisch. Voorkom ontstekingen van jouw huid na een val, laat je benen harsen bij Hair & Looks Zaltbommel.

Manicure & gellak

Wil je het geheim weten voor mooie, verzorgde nagels? Hair & Looks Zaltbommel verzorgt meer dan alleen je nagels. Laat de huid van je handen verzorgen met een handbad en lotion. De zachtheid van je handen zal je verwonderen. Bij sierlijke handen horen natuurlijk welgevormde nagels.

Wil je in het oog springende nagels? Dan zijn nagels met gellak iets voor jou. Gellak gaat verder dan nagellak. Houd je van extravagant of ga je liever voor een subtieler effect? Gellak is een absolute must voor de moderne vrouw. Geef jouw nagels een mooie, elegante, glanzende uitstraling.

Het lakken is goed te combineren met een knip- of kleurbehandeling. In een halfuur mooie nagels (in wel 35 schitterende kleuren) met een houdbaarheid tot wel 3 weken, voor € 23,95.